Διαγωνισμός: Κέρδισε σαμπουάν και μάσκα Kérastase Soleil!

Φροντίδα στο κόκκινο!

Voilà! Η αγαπημένη μου σειρά για την περιποίηση των μαλλιών μου μετά τον ήλιο: η “κόκκινη” Kérastase Soleil! Όπως σας υποσχέθηκα, σήμερα ξεκινάει νέος διαγωνισμός που θα προσθέσει στο vanity case των διακοπών δύο ακόμα must have  για το καλοκαιρινό beauté σας.

Η Kérastase προσφέρει σε 5 φαν του beautylicious από ένα σετ προϊόντων περιποίησης της best seller αντηλιακής σειράς της, το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και τη μάσκα Masque UV Défense Active. Γιατί είναι τα αγαπημένα μου, και θέλω να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε; Διότι έχοντας τεστάρει και τα δύο, έχω διαπιστώσει πως το σαμπουάν είναι ό,τι καλύτερο για μετά τη θάλασσα, διότι καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα μπερδεύει ενώ η μάσκα είναι τέλεια για βαμμένα (άρα ταλαιπωρημένα) μαλλιά γιατί προστατεύει ικανοποιητικά το χρώμα τους, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και τα αφήνει μεταξένια- φαντάσου, λοιπόν, να χρησιμοποιείς και τα δύο συνδυαστικά επιστρέφοντας από την παραλία!

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό άφησε ένα comment σε αυτό το post με το πραγματικό σου mail (δεν θα φαίνεται, φυσικά) για να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα λήξει την Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 3 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει διαδικτυακή κλήρωση και post με τα αποτελέσματα.

1,051 Σχόλια μέχρι τώρα

  • 1 mmarou // 1 August, 2011 στις 13:56

    Τα θέλω!!!